The Oubridges Kitchen

Inspiration for the colour scheme came from their favourite tea cosy (seen in the photos here). We had the challenge of maximising storage space by building the units all the way up into the pitched ceiling. Typography letter-block trays influenced the design of the open shelving to the rear of the peninsular.

Cabinet Construction - birch plywood | Door Finish - coloured laminate
Worktop - Hi-Macs 'alpine white'

Client Comments

Our kitchen makes us very happy. Jim's design was a thoughtful and creative response to our vague ideas. And then Tim and team made it a reality; steadily crafting and caring about every stage. Wood and Wire are really bothered about creating something special and they go about it as friendly collaborators rather than stiff service providers. 

The Oubridges